1 Haziran 2013 Cumartesi

Gerçek Oratya Çıkar

31.Mayııs.2013 günü Diyarbakır Türkiye'de 1.Ortadoğu Kadın Konferansı ağırlıklı olarak BDP organizasyonunda düzenlendi.Misafirlerden birisi de Filistinli FKÖ lider kadrosundan LEYLA HALİD idi.

Leyla Halid (Filistin Halk Kurtuluş Örgütü Polit Büro Üyesi ) konuşmasında topraklarında İsrail'i istemediklerini ve buradan çıkmaları gerektiğini savundu.''Siyonist İsrail'i Filistin topraklarından yok edilmesi gerektiğini söyledi''

Gelin görün ki  Leyla Zana (Diyarbakır Bağımsız Milletvekili)  ''Filistin'in devlet olmasını istiyorum.Ancak İsrail'in yok edilmesini istemiyorum'' diyerek karşı bir tutum aldı.

Böylece Iraklı soydaşları ile birlikte ne kadar çok göbeklerinden İsrail ve ABD'ye bağlı olduklarını bir kez daha ortaya koymuş oldular.

Asıl mühim olan Leyla Halid Diyarbakır'da konferans sırasında Leyla Zana'nın üzerine yürüyerek Filistin Halkının Hakkını araması oldu.

İşte Kürt Halkını savunduklarını onların sözcüsü olduğunu söyleyen Emperyalistlerce desteklenmiş ayrılıkçı zihniyetin askerleri böyle bir iki yüzlülük içerisinde.